Integritetspolicy

Webbsajtens’s integritetspolicy. Denna policy beskriver vilken information vi samlar in och vilka rättigheter du har

Artikel information

2 min lästid

Avatar för Redaktion

Senast uppdaterad
30 oktober, 2022

Personlig information

Om du lämnar ett omdöme på våran hemsida så behöver du ange ett namn som kommer att visas för alla. Du kan välja en pseudonym om du inte vill uppge ditt riktiga namn för oss.

Vi lagrar även din e-post adress för att kunna skicka ut nyhetsbrev om du har valt att prenumerera på det och notiser om någon svarar på din recension. Du kan när som helst be oss att ta bort din e-post adress. Om du registrerar dig för nyhetsbrev, och vill avbryta det så kan du när som helst göra det genom att trycka på ”Avsluta prenumeration” på mejlet.

Kakor

Vi använder endast kakor som är nödvändiga. Vi har inga tredje parts kakor. Du kan avaktivera kakor i din webbläsare utan någon som helst konsekvens för dig som besökare.

Spårning

Vi använder oss av anonymiserad Google Analytisk. Vi ser vilka sidor som är mest besökta och när de besöktes, men vi ser inte vem det var, eller om det är en återkommande besökare då datan är helt anonymiserad som inte lagrar vilken IP adress det var, eller någon spårningskaka.

Datahantering

Vi behåller data om dina omdömen tills det att du vill att vi ska ta bort denna data. Du kan antingen kontakta oss och be att vi tar bort all data som vi har samlat in om dig, eller själv ta bort dina omdömen. Vi lämnar aldrig ut någon personlig data till tredjepart, och vi kommer aldrig att sälja din data. Om någon skulle köpa denna webbsida av oss kommer vi heller aldrig att lämna ut din information till dem. I fall vi skulle stänga ner denna hemsida så kommer vi ta bort din data.

Det kan dröja upp till 30 dagar innan din data är helt borttaget då vi tillhandahåller säkerhetskopior av denna webbsida.

Senast uppdaterad: 28 april, 2021

Webbsajten