Kontakta oss och få mer information om oss

Behöver du hjälp?

Artikel information

< 1 min lästid

Avatar för Redaktion

Senast uppdaterad
17 juli, 2022

Kontaktinformation

Du kan nå oss på följande e-post: [email protected].

Vi hade lite problem med vårt kontaktformulär innan så vi bytte till e-post. Om du skickade ett meddelande innan, gör gärna det igen så att vi får det!

Det är säkert flera webbhotell som vi inte har jämfört ännu. Vi testar gärna fler webbhotell så om det är något webbhotell som du vill att vi testar är det bara att höra av sig.

Du får också gärna lov att kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta rätt webbhotell till din hemsida. Vi är experter när det kommer till webbhotell och har genom åren testat väldigt många olika webbhotell.

Se till att du kollar in vårat inlägg på de vanligaste frågorna om webbhotell innan du kontaktar oss.

Om oss

Vår hemsida startades med syfte att ge omdömen och information om webbhotell på riktigt. Det är vårt motto, jämfört på riktigt. Vi går igenom de många säljknep som du ska försöka att undvika och försöker att förklara exakt vad du behöver för specifikationer när det kommer till webbhotell på ett bra sätt så att alla, nybörjare som experter ska förstå.

Vi var less på alla omdöme hemsidor som fullständigt struntar i huruvida ett webbhotell är bra eller inte så länge de får provision.

För att vara så transperanta som möjligt vill vi först påpeka att all den information som upptid, hastighet är riktig. Fortsättningsvis har vi testat alla de webbhotell vi har skrivit ett omdöme för, och har fått en förstahandssyn. Det är detta som vi menar med vårt motto, ”testat på riktigt”. Det är extremt svårt, om inte omöjligt att vara helt opartisk. Precis som allt annat är det viktigt att du bildar din egen uppfattning.

Webbsajten